Publicerat 2018-11-22 09:20

Nakenkalender en Julig tradition

Att Tunnelbanepolisen inte finns, är måhända en semantisk fråga, nu lär ska enheten heta Regional Ordnings Grupp, ROG. Men en del traditioner går inte att rucka på, inte heller namnmässigt. Så: för elfte året presenteras Tunnelbanepolisernas Nakenkalender - den ultimata julklappen som räcker ett helt år...

Gruppen som ger ut kalendern har skrivit en liten reklamskrift som Blåljus återger nedan, något censurerad av hänsyn till storpolitiken. Vi varnar känsliga läsare, att omslaget till kalendern finns på bild härunder, för den som väljer att scrolla ned.


"Julklappsbekymmer ? ICKE !

Vad köper man till svärmor, svärfar, mormor, farmor, morfar, farfar, flickvän, pojkvän, svärson, svärdotter, älskarinna, älskare, barn, barnbarn, snälla grannen, tanten på ICA --- eller till någon riktigt, riktigt sur helt utan humor ?

 

JO !    OTU:S F.D. blodplasmagrupps nakenkalender för 2019.  

Ännu en gång trotsar Tunnelbanepoliser maktens högborg som fåfängt försökte stoppa tryckfriheten i Konungariket Sverige.

 

I nådens år 2019 finns det fortfarande män som inte räds att visa upp den nakna manskroppen i offentligheten till glädje för betraktaren och till gagn för välgörenhet.

 

 

Utan smink, retusch, oljor eller otäcka katter som döljer den nakna oförstörda sanningen.

Missa inte chansen att köpa Tunnelbanepolisens Nakenkalender nr.11

 

En klassiker som kan vara er i god tid till jul Om ni snabbar er.

 

Vänd er till Robert Sollare, er vän i nöden. Robert Sollare via mail eller köp den direkt i Kamraternas lokaler i kvarteret Kronoberg.

 

Beskrivning: Matsalen i Kvarteret Kronoberg, korridoren mot Kungsholmsgatan 37, första dörren på höger sida.

 

Kamraternas expedition. VÄLKOMNA "

 

 

Gilla sidan:
Dela
sidan:
Polisfacklig historik i Stockholms stad 1890-1994