Publicerat 2018-08-13 10:30

Hjälp till att sprida polisuppropet

Nu behöver vi din hjälp och ditt engagemang. Vi behöver din röst och din delning på sociala medier för att sprida polisupprop.nu – Polisförbundets kampanjsida för Prio 1: #flerpoliser.

 

I polisuppropet skriver både poliser och allmänhet under på Polisförbundets krav på högre polislöner. Vi vet att det finns otroligt många som stöttar oss, och att vi har allmänheten i ryggen. Nu måste vi hjälpas åt att fånga upp stödet i form av namnunderskrifter.

 

Det här är en manifestation där vi ska mobilisera på nätet i en sådan omfattning att ingen ska kunna missa den massiva uppslutningen bakom kravet på högre polislöner. När manifestationen inte begränsas av en särskild tid eller plats kan alla vara med, var de än befinner sig. Så får vi fler än någonsin tidigare att ställa sig bakom oss och våra krav. Ingen politiker ska kunna tvivla på att vi har svenska folket med oss. Prio 1: #flerpoliser är Polisförbundets egen valkampanj.

 

I skrivande stund har omkring 19 500 personer aktivt ställt sig bakom Polisförbundets krav på högre polislöner. Det är bra, men underskrifterna måste bli betydligt fler. Vår styrka som kollektiv är beroende av varje enskild medlems insats för att få med fler kollegor, vänner och släktingar i uppropet.

 

Uppropet kommer att lämnas över till politikerna på Polisens dag den 30 augusti. Då ska även Morgan Johansson (S) och Tomas Tobé (M) prata polisfrågor i en debatt arrangerad av Polisförbundet. Vi återkommer med mer information om vad som händer fram till dess och under själva Polisens dag.

 

Men här och nu behöver vi lägga i högsta växeln och öka farten på slutsträckan. Uppropet måste delas ännu mer. Fler berättelser behövs för att lyfta allt det goda arbete som görs av poliser varje dag, dygnet runt.

 

Snart är det val och slutspurten i Polisförbundets egen valkampanj för högre löner och fler poliser börjar nu.

 

Därför ber jag dig att dela länken polisupprop.nu.

 

Lena Nitz, ordförande Polisförbundet

Gilla sidan:


 


Tidningen POLISEN


Brandfacket
Dela
sidan:
Polisfacklig historik i Stockholms stad 1890-1994